Dan Dunava na radost najmlađih (VIDEO)

Manifestacija okupila veliki broj mališana

1105

BAČKA PALANKA: U utorak (29.06.) održana je manifestacija Dan Dunava u Bačkoj Palanci na Gradskoj plaži. Organizatori su Turistička organizacija opštine Bačka Palanka i ULS „Petar Tomić“.


Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Opštine Bačka Palanka, a prijatelji manifestacije su Narodna biblioteka „Veljko Petrović“ i Književni klub „DIS“.

Za decu je održan veoma interesantan program. Slikari iz ULS Petar Tomić su doneli materijal za slikanje, pa su sa decom slikali Dunav, dok su poeziju o Dunavu pisala deca sa članovima NB Veljko Petrović i Književnog kluba DIS. Tri najlepša crteža su nagrađena, a pesme je napisalo samo petoro dece, pa su svi nagrađeni za pesme.

Pored tih aktivnosti, deca su mogla da igraju na pesku Igre bez granica, kao i da se fotografišu gde su slike odmah gratis dobijali, a ono što je najviše privuklo pažnju mališana jeste devojka Ana koja je oslikavala lice i ruke deci, crtajući razne motive perivim bojama.

Na kraju manifestacije, sva deca su dobila zahvalnice, rančić sa voštanim bojama koji može da se oslikava, a posle su svi zajedno puštali papirne brodiće u Dunav.


Pročitaj: Pošta Srbije upozorava da kruži nova SMS prevara

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here