Мото скуп на Багеру окупио преко 500 учесника (ФOTO)

Ревија мотора у Бачкој Паланци након 15 година паузе

3438
Фото: Никола Маравић "Nixi"

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (14.05.), на излетишту „Багер“ у Бачкој Паланци одржан је мото скуп и то након 15 година паузе, а у организацији Мото клуба „Дунавски бајкери“.


На овоме скупу појавило се преко 500 мотора из земље и окружења тако да је предвиђени простор био готово мали за све оне који су дошли. Ипак, било је довољно места за све који су присуствовали овом догађају.

Клуб „Дунавски бајкери“ постоји већ 9 година, има 24 члана и ово им је први скуп који су одржали, а приликом организације мислило се готово о свему тако да пропуста и недостатака није било. На самом уласку на излетиште, учсници су дочекани традиционално са ракијом и подметачем за ногицу за мотор. Била је постављена и бина са озвучењем, раширени шатори, а било је места и у летњиковцима. Гости су пристизали и читаво поподне.

Фото: Никола Маравић „Nixi“

Око 15 часова, учесницима су послужене четири ораније бајкерског пасуља и једна паприкаша од дивљачи у режији врсних мајстора кухиње. У 17 часова одржан је кратки дефиле улицама Бачке Паланке, а након тога повратак у камп где се наставило са дружењем и музиком.

Фото: Никола Маравић „Nixi“
Фото: Никола Маравић „Nixi“

Клуб „Дунавски бајкери“ наредне године слави јубилеј, 10 година постојања, па је овај мото скуп био генерална проба велике мото журке коју ће организовати наредне године.

Фото: Никола Маравић „Nixi“
Фото: Никола Маравић „Nixi“
Фото: Никола Маравић „Nixi“

Погледајте како изгледа живот једне бајкерке из Бачке Паланке:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here