Moto skup u Viziću

887

Nedeljko Mitrović – Neđa je strastveni motociklista, bajker, prijatelji čovek širokog srca.


Potiče iz malog sela – Vizić, koje broji nešto više od 200 stanovnika. Svake godine Nedeljko se pobrine da organizuje moto skup u svom selu i napravi dobru atmosferu.

Već desetak godina okuplja motocikliste iz regiona i obližnjih zemalja Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Mađarske…

Oko organizacije mu pomaže porodica i prijatelji. Ove godine je imao podršku i iz lokalne samouprave, koja je prepoznala značaj ovog događaja. Nedeljko je srdačan, gostoljubiv i to je jedan od razloga, zašto se ljudi svake godine vraćaju kod njega u posetu i na druženje.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Neđa je od ovog događaja napravio svojevrstan brend, prepoznatljiv i čuven u svetu motociklizma. Prvi moto skup održan je 2011. godine, povodom seoske slave Sveti Evdoksije u crkveno – školskom dvorištu u Viziću. Svake godine je dolazilo sve više i više gostiju tako da je ove godine izmešten van sela, jer je svojim obimom prerastao prethodnu lokaciju.

Neđa – miran i staložen čovek je imao za cilj da moto skupove vrati u „stara dobra vremena“. Nekada se okupljalo i družilo na livadama, u šumama i kraj reka uz zvuke dobrih bendova. U Viziću se ulaz ne naplaćuje, svake godine goste dočekaju ukusni obroci, posluženi od srca prijateljima putnicama.

Za vrhunski pasulj ove godine pobrinuo se Miloš Egić, takođe veliki zaljubljenik u dvotočkaše. Miloš je podržao domaćina, a sledeće godine žele da ovaj događaj podignu na viši nivo, kada će obeležiti desetogodišnjicu.


Pogledaj: Treći KUP Vojske Srbije “Karađorđevo 2020“. (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here