Пријавите се на Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији

Презентација такмичења одржаће се и у Бачкој Паланци

151
Фото: inovacija.org

БАЧКА ПАЛАНКА – Презентација Такмичења за најбољу технолошку иновацију одржаће се 02. марта 2022. године са почетком у 10 сати у Културном центру у Галерији Музеја Бачка Паланка.


Од пријављивања до финала, за учеснике Такмичења, организована је бесплатна едукација кроз серију тренинга (креативно решавања проблема, дефинисање иновације, израде пословног модела, преговарање са купцима…), промоција у медијима и на сајамским приредбама, као и новчане награде за најбоље такмичаре.

Наградни фонд Такмичења је 5 милиона динара за реализоване иновације и милион динара за, од ове године посебну категорију за младе, Иновативне идеје средњошколских и студентских тимова.

Рок за пријављивање тимова (са најмање три члана) је 05. маја 2022. Пријављивање је на сајту Такмичења www.inovacija.org

Такмичење има посебну категорију за младе – Иновативне идеје средњошколских и студентских тимова.

Такмичење организује Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, уз подршку Привредне коморе Србије, Факултета техничких наука у Новом Саду, Технолошко-металуршког факултета у Београду и Радио телевизије Србије.

Иновације су биле из различитих области:

пољопривреде, информационо-комуникационих технологија, енергетике, машинства, биотехнике, материјала, медицине, екологије, саобраћаја, итд, а победничка иновација прошле године је практичнији и напреднији изум за риболовце.

Више информација о Такмичењу, правилима и календару активности можете наћи на сајту Такмичења www.inovacija.org, на Фејсбук страници – Најбоља технолошка иновација, или позивом на број 063 11 33 012 – Владимир Никић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here