Регата „Воде Војводине“ у суботу у Бачкој Паланци

Погледајте детаљан програм

1276
Фото: Воде Војводине, преузето са 021.rs

Последњи град који ће регата „Воде Војводине“ 2022 посетити је Бачка Паланка, где упловљава у суботу, 2. јула, између 14:00 и 16:00 часова.


На обали Дунава биће организован Сајам рукотворина који за регаташе организују удружења жена. Овом приликом, биће представљен и сувенир регате – медењак са логоом, који су израдиле жене са Сајма. Окупљенима ће се обратити помоћник директора за техничке послове Игор Колаковић ЈВП „Воде Војводине“ и председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница. Поводом затварања регате, организовано је музичко вече под звездама.

Програм:

Субота, 2. јул 2022.

Локација: Рукавац Багер, лева обала Дунава, пристајање на крају рукавца на плажи

14.00 – 16.00 Долазак регаташа у Бачку Паланку

16.00 – Ручак и пиће за све регаташе

Обраћање помоћника директора за техничке послове Игора Колаковића ЈВП „Воде Војводине“ и председника Општине Бачка Паланка Бранислава Шушнице

Сајам рукотворина жена из Срема, Баната и Бачке на обали

Подела диплома регаташима и медењака са логом регате – сувенира који су израдиле жене са Сајма

19.00 – Музичко вече под звездама, затварање регате

Међународна регата „Воде Војводине“ одржава се од 24. јуна до 3. јула на војвођанским каналима и дуж Дунава. У регати „Воде Војводине“, ове године плови стотину бродова. У Бачку Паланку регаташи стижу након 9 дана и око 250 километара пловидбе војвођанским каналима и Дунавом, на релацији Нови Сад-Бачки Петровац-Руски Крстур-Српски Милетић-Сомбор-Бездан-Апатин-Богојево.

Поред жеље да промовише наутичко – туристичке потенцијале Војводине, ЈВП „Воде Војводине“ организацијом регате жели да подигне свест о екологији и очувању животне средине.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here