Mirjana Bukvić: Kako sam dobila Fijata 500L

8874
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave objavilo je rezultate drugog javnog izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, obavljenog 18. marta 2017. godine. Među osvajačima nagrada našle se i Mirjana Bukvić iz Mladenova. Ona je srećna dobitnica jednog od 12 automobila marke „Fijat 500L“.

Mirjana je iz Mladenova, trenutno radi i živi u Novom Sadu.

Pitali smo Mirjanu kako se osećala kada je čula da je baš njena koverta izvučena:

„U šoku sam, ovo nisam očekivala. Nisam pratila uživo prenos izvlačenja nagrada, iskreno nisam ni očekivala da ću baš ja nešto dobiti. Kada je moja koverta izvučena, telefon mi se usijao, svi prijatelji koji su gledali su me zvali da mi čestitaju. Prvo nisam mogla da verujem, dok me nisu pozvali da iz Ministarstva da mi potvrde. Ne mogu reći da nisam prijatno iznenađena“, kaže Mirjana za našu redakciju.

Učestvovala samo u drugom krugu

„Nisam igrala prvi krug lutrije, mislila sam da je mala verovatnoća da baš mene izvuku. Na nagovor koleginice sa posla počela sam da skupljam račune. Pristala sam, ipak nemam šta da izgubim. Ona mi je i donela koverte i poslala sam jedanaest koverti u četvtak, bukvalno pred izvlačenje“, priča Mirjana.Фотографија корисника Mirjana Bukvic

Mirjana je imala sreće više od drugih

„Eto baš moja koverta je izvučena od više od pet miliona koverti koje su se tamo nalazile. Mislim da nema pravila o vremenu slanja koverte. Bitan je faktor sreće, koji sam ja ovom prilikom imala“, ističe ona.

Automobil stiže u Mladenovo

„U četvrtak idem u Kragujevac da preuzmem automobil. Jedva čekam da ga provozam. Preporučujem svima da igraju igre na sreću, jer šansa uvek postoji da ćete baš Vi biti izvučeni. Nikad ne znate hoće li sreća baš vas zadesti“, kaže naša sagovornica.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here