„Да Милана самостално корача“

На "Багеру" одржана хуманитарна акција у којој је прикупљено 86 хиљада динара

449
ФОТО: Фејсбук / Излетиште Багер

На излетишту „Багер“ прошле недеље (11. 09.), одржана је још једна у низу акција помоћи, оболелој Милани Матковић – „Да Милана самостално корача“.Током ове акције, њени учесници су прикупили 86.000 динара. Новчана средства сигурно ће бити од користи Милани, која води дугу и верујемо успешну битку ка потпуном оздрављењу.


Ни ова акција, није прошла без кувања чаробног пасуља, а у улози кувара и овај пут је био Илија Јовкић из Бачке Паланке.

„Посебну захвалност за успешно спроведену акцију, дугујемо локалној самоуправи, Удружењу жена „Мајчино крило“, продавници риболовне опреме „Алас“, „Пашин – фарм“, ДОО „Хармо“, продавници „Алас“, Агенције „Билић“, пекари „Јелена“ и продавници риболовне опреме „Мелег“. Поред њих, са нама су били и подржали нас Брана Шарац, Саша Сомборчев и Даница Шарић Сантрач. Још једном, велико хвала свима њима, као и грађанима који су дошли на „Багер“, и својим новчаним прилозима помогли акцију „Да Милана самостално корача“, каже Илија Јовкић, који је кувао чаробни пасуљ.

Акцији је присуствовала и Милана Матковић, са родитељима. На Милани су били видљиви знаци побљшања здравственог стања. Наиме, није била у инвалидским колицима, већ се кретала уз помоћ помагала.

Храбро напред, Милана. До коначне победе и потпуног оздрављења.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here