Драгана Краснић свако јутро чисти центар града

Она је увек насмејана и вредно ради. Да ли сте је приметили?

4177
Фото: БАП ВЕСТИ

БАЧКА ПАЛАНКА – Свако јутро она је на послу већ од 6 часова, у зеленој радној униформи, нашминкана и косе дигнуте шналом. Узима своју коровњачу и почиње смену од Техничке школе „9. мај“.


Драгана Краснић око четири године ради у ЈКП „Комуналпројект“ у Бачкој Паланци и задужена је за чишћење центра града. Заједно са својом колегиницом Миленом Симикић, чисти улицу Краља Петра Првог од ТШ „9. мај“ до угла са Шафариковом, као и део Жарка Зрењанина од Југословенске армије па до скретања на Партизан из улице Жарка Зрењанина.

Радним данима њено радно време је од 6 до 13 часова и један дан викендом. Драгана има 45 година и каже да јој није тешко радити.

– Није ми тешко чистити. Имамо добар тим, колеге и ја радимо све заједно, само да све буде почишћено. Заиста се трудимо да улице очистимо најбоље што можемо, како би суграђанима шетња кроз град била пријатна – каже Драгана Краснић и додаје:

– Замолила бих суграђане да у канте које се налазе по центру не бацају флаше, кутије од обуће, уређаја и слично, за то постоје предвиђена места за бацање. Ово су канте за мањи отпад. Само заједно можемо успети у очувању животне средине – закључила је Драгана Краснић, на крају, за портал БАП ВЕСТИ.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here