Dva brata iz Tovariševa u dva dana dobila dvoje dece

Lepa vest iz Betanije!

3362

TOVARIŠEVO: U četvrtak (24.06.) i petak (25.06.) Tovariševom je odjeknula lepa vest, da su dva brata, u svega dva dana dobili decu, i to dečaka Vladimira i devojčicu Jovanu.


Porodica Milostražić iz Tovariševa bogatija je za još dvoje dece. Milica (25) i Dragana (34) ove nedelje na svet su donele dve bebe, dečaka i devojčicu. Njihovi životni saputnici Žika (33) i Milan (34) su braća od dva rođena brata Jovice i Vladimira iz Tovariševa.

Milica i Žika su u srećnom braku već šest godina, a novorođeni dečak Vladimir je njihovo treće dete. Kako Milica kaže, njeni sinovi Dušan (4) i Triva (6), kao i Draganin sin Nemanja (6) iz prvog braka, su nestrpljivi da vide brata i sestru.

Radost kod drugog brata Milana nije ništa manja, jer su se Dragana i Milan venčali ove zime, a malena devojčica je prvi plod njihove ljubavi.

Ovim povodom razgovarali smo sa Milicom i, iako je još uvek sa Draganom u porodilištu, nije mogla da sakrije uzbuđenje i radost povodom ove neverovatne slučajnosti, a kako se našalila, slučajnosti nisu strane u njihovoj porodici.

„Saznale smo da smo u drugom stanju u dva dana, a kada smo došle kod doktora, da nam je termin svega četiri dana razlike. Bile smo iznenađene, a istovremeno i srećne što se sve tako poklopilo. Inače, još jedna slučajnost, što ja kažem sudbina, ja sam se porodila 24. juna u 12:57 sati, a isti dan, samo 8 godina ranije, je i moja rođena sestra dobila ćerkicu!“ – kaže Milica za BAP Vesti.

Nismo mogli da ne pitamo mlade mame kako se osećaju povodom ove situacije, a one su radost želele da podele i sa čitaocima našeg portala.

„Mi smo presrećne, najbitnije nam je bilo da sve bude u redu, kao što je i bilo, sada smo u procesu oporavka od samog porođaja, a svi nas kod kuće nestrpljivo čekaju. Mnogi ljudi iz našeg okruženja su nam pisali i baš smo iznenađene. Hvala svima!“ – zaključila je Milica.

Redakcija BAP Vesti porodici Milostražić čestita i želi još puno dece i osmeha.


Pogledaj: Stručni saveti za prvi dolazak bebe u kuću (VIDEO)


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here