Građani opštine Bačka Palanka nastavljaju da pomažu Lani Jovanović (VIDEO)

Na humanitarnom bazaru u Despotovu sakupljeno je više od 120.000 dinara, a u nedelju 20. septembra u Gajdobri se održava još jedna, nova akcija

1854

DESPOTOVO, GAJDOBRA: Da porodica Lane Jovanović, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, nije sama u svojoj borbi, dokazuje cela Srbija.


Stanovnici cele opštine Bačka Palanka aktivno su se priključili borbi da se za lek koji bi Lani spasio život što pre skupi novac. Pored humanitarne akcije koja je održana u Bačkoj Palanci, u nedelju 13 septembra u Despotovu je održan humanitani bazar na kom je sakupljeno više od 120.000 dinara.

Akcija je održana na inicijativu Verice Popin koja je naša današnja sagovornica.

Još jedna humanitarna akcija zakazana je za nedelju, 20. septembra, ovaj put u Gajdobri na Trgu Luke Vukalovića od 16 časova. Organizator ove akcije Dara Krunić iz Gajdobre.

Lek koji bi malenoj Lani spasio život košta 2,1 milion dolara. Građani opštine Bačka Palanka do sad su nebrojeno puta dokazali svoju humanost, a mi pozivamo sve ljude velikog srca da u nedelju od 16 časova dođu u Gajdobru i pomognu Lani Jovanović.


Pogledaj: Na humanitarnom bazaru u Despotovu sakupljeno 121.000 dinara za malenu Lanu

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here