Хуманитарне акције за Дамира Стековића из Бачке Паланке (ВИДЕО)

Неопходна новчана помоћ за одлазак на операцију. Укључите се! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

3061

БАЧКА ПАЛАНКА – Пре само неколико дана, друштвеним мрежама кружиле су објаве у којима се наводи да је Дамиру Стековићу из Бачке Пaланке потребан новац за лечење. 


Позвали смо његову супругу, Оливеру, која је искрено за портал БАП ВЕСТИ, причала о болести са којом се Дамир бори већ неколико година, о чекању на операције у државним здравственим устанавама и о операцији која га очекује 8. јуна.

Бачкопаланчани су се већ самоиницијативно организовали, па је тако за петак (27.05.) у 19 часова заказано песничко вече у дворишту НБ Вељко Петровић у Бачкој Паланци, које је организовао КК Дис и Клуб класичне гитаре Акорд. Илија Јовкић, човек који је познат по кувању пасуља у хуманитарне сврхе, куваће у у недељу пре подне пасуљ на излетишту Багер.

Два писца из Бачке Паланке такође су се прикључила акцији. Николина Бајић која је објавила књигу „Ашлама чудно име за трешњу“ и Предраг Ж. Вајагић чија њига носи назив „То није за причу“, позивају суграђане да купе књигe и новац ће бити дониран за лечење Дамира Стековића.

Сви који су у могућности и имају жељу, новац могу уплатити на: Динарски рачун: 325 930050011637122; Девизни рачун: 325 934 150 021126427

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here