Хуманост без граница

ДОО „Хармо“ помогао опремање собе оболеле Александре Калањош из Младенова

624
Извор: Недељне новине

МЛАДЕНОВО – Један од најмлађих чланова шесточлане породице Калањош из Младенова – седмогодишња Александра, годинама се бори са карциномом надбубрежне жлезде.


У тој борби највећа подршка су јој чланови породице, као и хумани људи, којих на сву срећу, још увек има. Међу њима су свакако и Бачкопаланчани Илија Јовкић и Војислав Максић. На предлог осведоченог хуманитарца Илије Јовкића, власник ДОО „Хармо“ из Бачке Паланке, Војислав Максић, још једном је на делу показао своју хуманост.

ДОО „Хармо“ је Александрину собу, опремио новим намештејем и тепихом, па ће она убудуће, живети и радити у условима на којима ће јој позавидети многе другарице.

– Иницијативу великог хуманитарца Илије Јовкића, који је добро упућен у материјално стање породице Калањош, „Хармо“ чији сам власник, оберучке је прихватио. Наиме, донирали смо орман, писаћи сто, столицу, кревет и душек. Тако смо помогли Александри да комплетно намести своју собу у породичној кући Калањоша у Крајишкој улици. Ово је на неки начин, био само наставак сарадње са Јовкићем, који је племенит човек и који је до сада, много пута помагао особе које су незавидног материјалног стања. Свакако да је од нас ова помоћ била мала, али породици Калањош много је значила. Није први пут, да смо подржали неку хуманитарну акцију, а свакако да неће бити ни последњи – рекао је Војислав Максић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here