Једни се труде да почисте, а други дођу и оставе ново смеће

Јутро након акције чишћења, на Багеру је освануло ново смеће на плажи

1681
Фото: Фејсбук

БАЧКА ПАЛАНКА – Акција уређења излетишта „Багер“ у Бачкој Паланци спроведена је у суботу (19.02.), а иницијатор ове акције је Бачкопаланчанин Илија Јовкић, који је за све учеснике скувао једну оранију пасуља.


На велику жалост организатора, овој акцији се одазвао јако мали број људи који су имали вољу да очисте излетиште. Било је око 20 грађана, старих и младих, као и деце који су по доласку у 8 часова прво доручковали па кренули у радну акцију.

Око поднева је био готов ручак, Илија је скувао пасуљ за вредну екипу. Међутим, како наводи Јовкић, док су они чистили излетиште „Багер“, наишли су на две особе које су у том моменту дошле да баце смеће и грање баш на место које су људи почистили пре тога. Јутро након акције чишћења, на Багеру је освануло ново смеће на плажи.

Илија Јовкић се захваљује свима који су учествовали и подржали акцију уређења и искрено се нада, како каже, да ће неко озбиљно схватити ову проблематику и предузети нешто у вези тога, односно како наводи, првенствено казнити сваког ко  буде бацио било шта.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here