Компанија „Real Knitting“ донирала опрему ФК „Соко“

У комуникацији са челним људима ове комапније, договорена је донација у виду тридесетак тренерки за најмлађе фудбалере ФК "Соко"

949
Фото: Никола Јаничић

НОВА ГАЈДОБРА – Компанија „Real Knitting“ је још једном показала друштвено-одговорно понашање, тако што је донацијом помогла ФК „Соко“ из Нове Гајдобре.


Иницијативу је покренуо Владимир Савчић из Нове Гајдобре, чија деца тренирају у овом клубу. У комуникацији са челним људима ове комапније, договорена је донација у виду тридесетак тренерки за најмлађе фудбалере ФК „Соко“.

– Захваљујемо се компанији „Real Knitting“ на донацији која је веома обрадовала  најмлађе чланове клуба. Компанија је препознала значај спорта у нашој средини и поклонила гарнитуру опреме малим фудбалерима. Ова врста подршке је за ФК „Соко“ и за село веома значајна. Као родитељ, ценим овај вид помоћи, јер ће то мотивисати децу, која ће се и даље трудити да остварују добре спортске успехе – наводи Савчић.

У понедељак (24.01.), представници кокпаније „Real Knitting“ из Гајдобре, посетили су децу ФК „Соко“ у просторијама клуба, где им је уручена опрема. Друштвена одговорност је водиља сваке успешне компаније, а „Real Knitting“ континуирано помаже локалну заједницу, како би се побољшао положај најмлађих у руралним срединама.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here