Организована акција уређења излетишта „Багер“

За све учеснике обезбеђен ручак

714
Фото: Дражен Нешић

БАЧКА ПАЛАНКА: У суботу (19.02.) планирана је акција уређења излетишта „Багер“ у Бачкој Паланци, а иницијатор ове акције је Бачкопаланчанин Илија Јовкић, који је познат по кувању одличног пасуља у хуманитарне сврхе.


Сви заинтересовани грађани могу доћу у суботу у 8 часова на Багер и да учествују у уређењу. Илија ће за све учеснике кувати „чаробни пасуљ“ који ће послужити за ручак, а потребно је само понети прибор за јело. Јовкић је за портал БАП ВЕСТИ рекао:

– Акција је пријављена надлежнима и имамо пуну подршку за ову идеју. Овај пут неће бити сакупљања новца за неко дете, ово радим само и искључиво да се тај Багер уреди. Плажу одржава човек који живи тамо, али остало треба средити и ако не успемо у једној акцији, организоваћемо и другу својевремено. Имам подршку Месне заједнице „Стари град“ и ЈКП Комуналпројект и биће нам лепо, само да нас време послужи – навео је Илија.

Иако се тог дана, када буде акција уређења излетишта, неће сакупљати новац за оболелу децу, по чему је Илија веома познат, он је ипак нашао времена и за још једну хуманитарну акцију. У уторак (15.02.), на манифестацији „Ревена“ у Багремари, он ће кувати „чаробни пасуљ“ за Александру Калањош, где ће се порције пасуља добијати уз добровољни прилог.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here