Предузеће је јавно, а потраживања од грађана су сад приватна (ВИДЕО)

Поред озбиљне инфраструктуре ЈКП "Комуналпројекта" и великог броја правника у овом предузећу, наплатом потраживања од грађана ће се бавити Београђани.

3999

БАЧКА ПАЛАНКА – Многи грађани Бачке Паланке су на кућну адресу, претходних дана, добили опомену пред утужење, коју им је послала једна београдска адвокатска канцеларија, у својству пономоћника приватне београдске фирме „БДФ СИСТЕМ ПЛУС“.


Све ово се догодило јер је ЈКП Комуналпројект своја потраживања уступило овој приватној фирми. Позвали смо адвоката Николу Јовићу, који нам је изашао у сусрет и појаснио за портал БАП ВЕСТИ, о каквом документу је реч. Контактирали смо и директора ЈКП Комуналпројект, као и руководица Паркинг сервиса, који су нам у телефонском разговору рекли да нису у могућности да нам дају званичну изјаву.

Ми смо ипак упутили допис ЈКП Комуналпројект, са намером да добијемо информације од јавног значаја, односно колика су укупна потраживања која су уступљена и по којој цени су продата. До закључења видео прилога, нисмо добили одговор, а чим га добијемо обавестићемо јавност.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here