Šamar Pokretu socijalista i odboru u Bačkoj Palanci

1105

U subotu (30.01.), Vojna policija je kod Šida uhapsila N.V. koji je obavljao funkciju direktora Vojne ustanove „Morović“ zbog sumnje da je primio mito.

Kako su mediji preneli sumnja se da je N.V. od vlasnika jedne samostalne zanatske radnje tražio više stotina hiljada dinara da bi ga Vojna ustanova isplatila za „obavljenu seču i izvlačenje drvnih sortimenata“.

Osumnjičeni je dugogodišnji funkcioner Odbora Pokreta socijalista u Bačkoj Palanci

Osim što je N.V. na vodećoj funkciji u Vojnoj ustanovi „Morović“ koja je pod patronatom Ministarstva odbrane, on je i dugogodišnji aktivista Pokreta socijalista u opštinskom odboru u Bačkoj Palanci.

  • Bio je i odbornik i šef poslaničke grupe Pokreta socijalista u prethodnom sazivu Skupštine opštine Bačka Palanka.
  • Na junskim lokalnim izborima za odbornike Skupštine opštine Bačka Palanka je bio jedan od perjanica izborne liste koalicije „Zajedno za Bačku Palanku“ ispred Pokreta socijalista.

Iz karijere ovog diplomiranog ekonomiste izdvajamo i da je:

  • od 2012. godine do 2016. godine bio zaposlen na radnom mestu direktora DOO „Univerzal“ iz Gajdobre.
  • od 2016. godine do prelaska u V.U. „Morović“ radio na radnom mestu Pomoćnika direktora u JKP „Komunalprojekt“ Bačka Palanka.

Uhapšen direktor vojne ustanove Morović zbog mita

Posle saslušanja u tužilaštvu u Novom Sadu, direktor Vojne ustanove Morović biće priveden sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda za suzbijanje korupcije, radi odlučivanja o predlogu za odredjivanje pritvora.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here