Trotoar u glavnoj ulici u Bačkoj Palanci je u veoma lošem stanju (VIDEO)

2850

BAČKA PALANKA: Poslednjih dana, našoj redakciji javlja se sve veći broj građana nezadovoljnih stanjem trotoara u glavnoj ulici u Bačkoj Palanci.


Posebne pritužbe građani su imali za deo trotoara od Šafarikove ulice do Žarka Zrenjanina, tačnije deo oko pijace gde građani moraju pažljivo da se kreću pogotovo sad kad idu hladniji dani.

Evidentno je, i da je, od Tehničke škole „9. maj“ pa do raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina behaton u lošem stanju, postoji veliki broj rupa koje osim što ruže centar grada, predstavljaju i teškoće za sve one koji voze bebe u kolicima, a pogotovo osobama sa invaliditetom.

Kako saznajemo iz Opštine Bačka Palanka, projekat rekonstrukcije glavne ulice od Šafarikove do Žarka Zrenjanina je završen, a u toku je izrada još jednog projekta kojim će biti obuhvaćena kompletna rekonstrukcija dela glavne ulice od Žarka Zrenjanina prema tehničkoj školi 9 maj, tačnije pešačka zona. Ipak, kako su nam rekli epidemija korona virusa poremetila je planove, promenila i prioritete te se i sa realizacijom ovih projekata kasni.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here