U centru Bačke Palanke humanitarni bazar za Milenka Jovina (FOTO)

Prošetajte do centra grada, uživajte u raznim đakonijama i tako pomozite Milenku

2337
Foto: BAP VESTI

BAČKA PALANKA: U subotu, 21. avgusta u centru Bačke Palanke od 10.00 časova održan je humanitarni bazar za Milenka Jovina iz Bačke Palanke.


I ovaj put Bačkopalančani su pokazali veliko, humano srce i odazvali se na ovu akciju. Akciju su organizovale Bojana Lazarov i Jovana Zarupski uz pomoć velikog broja građana Bačke Palanke koji su dali svoj doprinos.

Foto: BAP VESTI

Tako građani mogu da kupe hranu, piće, med i druge pčelinje proizvode, slike, crteže, jastuke, razne rukotvorine, igračke, a na humanitarnoj akciji je prisutan i dečiji animator kao i fotograf.

Kako su rekli iz organizacije, bazar traje dok se ne proda sve što su građani doneli, a sav novac biće uplaćen za lečenje Milenka Jovina iz Bačke Palanke.


Milenko Jovin je rođen 11.02.1984. godine u Bačkoj Palanci, gde je odrastao, da bi kasnije otišao u Novi Sad gde je nastavio školovanje.

Do pre samo mesec dana vodio je miran porodični život sa svoje dve ćerke koje imaju 5 meseci i 3 godine i suprugom.

Foto: Budi human

Međutim, samo jedan, može se reći slučajan odlazak u Covid centar zbog iznenadnih simptoma sličnih onima kao kod virusa korona, menja njegov život iz korena jer mu je postavljena dijagnoza akutne limfoblastne leukemije. Ova opaka bolest ga je na prečac otrgla iz njegove mirne porodične luke, od dece, supruge, roditelja, sestre i svih ljudi koji ga vole, a takvih je puno.

Kako bi njegova mladost pobedila ovu opaku bolest, neophodno je da svoje lečenje nastavi u inostranstvu gde bi bio podvrgnut zračnoj terapiji koja se ne sprovodi u Srbiji, a potom i transplantaciji koštane srži.

Da Milenko pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Milenku!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1086 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1086 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216357-21

Uplatom na devizni račun: 160600000121671417
IBAN: RS35160600000121671417
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here