У сусрет Божићу, Обровчани се још једном ујединили

Божићни базар за Миленка Јовина

414
Фото: Канва

ОБРОВАЦ: У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику, Христовом рођењу, Обровчани су се изнова ујединили како би помогли Миленку Јовину.


Поводом Божића и у сусрет Богомладенцу Христу, неколико Миленкових другара из улице, договорили су се да направе Божићни вашар како би се скупило што више пара за Миленково лечење. Један од организатора је и Мирослав Максимовић, вероучитељ у ОШ „Жарко Зрењанин“ у Обровцу:

– Болест је тешка, лечење је исцрпљујуће, али ми Обровчани упорно се трудимо да му дамо подршку како би издржао и на крају победио болест па тако и он наредне Божиће славио у свом дому са породицом. Овим путем позивамо све људе добре воље да нам се придруже испред основне школе и тако продамо оно што смо и припремили. Моји другари и ја смо направили Божићна жита, иконе Христовог Рођења, Благовести и Пресвете Тројеручице и дашчице на којима ће бити исписано Мир Божији Христос се роди. Много жена се добровољно пријавило да умеси колаче и послуже присутне људе куваним вином – рекао је Максимовић за портал БАП ВЕСТИ.

Божићни базар за Миленка Јовина, одржаће се у Обровцу испред основне школе у среду (05.01.) са почетком у 13 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here