Уместо поклона за 8. март, сакупљени новац уплатили за лечење Ленке

Браво за децу, родитеље и њихову разредну!

1594
Извор: БАП ВЕСТИ

БАЧКА ПАЛАНКА – Претходних дана могли смо да видимо велике гужве у цвећарама, бутицима, продавницама кожне галантерије и другим. Купују се поклони дамама за 8. март, неки скромни, неки мало мање, али сви купци су одлучни да знаком пажње изненаде своје драге женске особе. 


Ђаци већ годинама уназад купују један већи, заједнички поклон и наравно уз њега букет цвећа за своје учитељице и разредне старешине. Ове године посебан је један поклон.

Ученици III-4 ССШ „Др Радивој Увалић“, туристички смер, сав прикупљени новац за поклон својој разредној уплатили су на рачун Ленке Жутковић, девојчици из Бачке Паланке којој је неопходан новац за лечење у иностранству. Ова наставница је данас добила најлепши поклон – своју жељу да помогне једном детету пренела је и на децу и научила их да је у животу можда и најважније бити хуман.

Вест о овом хуманом гесту на свом Фејсбук профилу поделила је Ленкина мајка, Јелена. „Ово је нешто што вас истински обрадује! Свака част овим „великим“ људима, родитељима и наравно разредној! Браво за 3-4 ССШ „Др Радивој Увалић“, написала је она.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here