Отац и син из Челарева у хуманитарним акцијама (ВИДЕО)

Драган Ступар и његов син Ђорђе, продају играчке како би помогли болесној деци. У четвртак (21.04.) биће и у центру Бачке Паланке. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

1428

ЧЕЛАРЕВО – Драган Ступар из Челарева са својим деветогодишњим сином Ђорђем, прикупља половне и очуване играчке, како би их продавао, а новац од продаје уплаћује у хуманитарне сврхе.


Драган каже да је остало мало емпатичних људи, да се ретко сами заустављају да погледају шта продаје и због чега. Некад их чак мора „вући за рукав“ да би стали. Поносан је на Бачкопаланчане, јер каже доста људи стане и купи играчку, а неки ни не узимају играчку већ само оставе новац у кутије. Драган и Ђорђе иду и у Нови Сад, Београд и друге градове како би продавали играчке, а тренутно новац сакупљају за четворо болесне деце.

Они ће у четвртак (21.04.) бити у центру Бачке Паланке, на углу Уске улице и улице Краља Петра Првог, како би продавали Бачкопаланчанима играчке, а у суботу (23.04.), то исто ће радити и у центру Челарева. Своје слободно време, отац и син ће посветити продаји играчака, оба дана од 16 до 20 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here