Обавештење за привреднике из општине Бачка Паланка

Промоција Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022.

261
Извор: backapalanka.rs

Општина Бачка Паланка обавештава све заинтересоване привреднике да ће Регионална развојна агенција Бачка, у петак (17.06.) у 12:00 часова, у великој сали Скупштине Града Новог Сада, Жарка Зрењанина 2, у Новом Саду, организовати Промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.


Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта „Србија и ЕУ – Опрема за привреду“ који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницама и задругама.

Укупна бесповратна средства износе око 3,1 милијарду динара од чега је Министарсво привреде обезбедило износ од 1,9 милијарди динара, а Европска унија бесповратна средства и техничку подршку за спровођење пројекта у укупном износу од 11 милиона евра.

На промоцији поменутог Јавног позива у Новом Саду, поред представница Регионалне развојне агенције Бачка, присутнима ће се обратити и представник ЕУ делегације у Србији – гдин Мартин Клауцке и представница Министарства привреде – Анкица Момчиловић.

Сви заинтересовани за присуство на поменутој Промоцији могу се пријавити путем мејл адресе: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here