Bundeva – pogodna za dekoraciju dvorišta / Tekvice – vďačné na dekoráciu domu

Bundeve, boje i dobra volja u porodici Blažek iz Pivnica.

3649

Dolazak jeseni i kišnog vremena ne mora da znači da u našim dvorištima i ispred kuća treba da bude tmurna atmosfera. Naprotiv.


Jesen je lepa i nudi nam pregršt mogućnosti kako urediti svoje dvorište. Porodici Blažek iz Pivnica jesen zaista ne smeta. Oni su svoje ideje vešto realizovali, a za uređenje im nije bio potreban neki poseban materijal. Samo bundeve, boje i dobra volja.

Bračni par Jarmila i Vladko Blažek, raznim dekoracijama ukrašavaju svoje dvorište tokom cele godine. Ovaj put su za uređenje dvorišta iskoristili bundeve koje su, kako kaže Jarmila, sasvim slučajno izrasle u nesvakidašnjim oblicima koje su bile pogodne čak i za dekoraciju u obliku ptica.

Ako volite jesenje boje i dekoracije, a nedostajale su vam ideje kako urediti dvorište, pogledajte kako je dvorište uredila porodica Blažek.


 Tekvice – vďačné na dekoráciu domu

Príchod jesene a daždivého počasia nemusí znamenať, že aj v našich dvoroch a pred domami má vládnuť pochmúrne ovzdušie. Naopak. Veď aj jeseň je krásna a ponúka nám za priehrštie možností ako si upraviť okolie. Rodine Blažekovej z Pivnice jesenné obdobie skutočne neprekáža. Šikovne realizovali svoje idey a na to nepotrebovali zvláštny materiál. Iba tekvice, farby a dobrú vôľu.

Manželský pár Jarmila a Vladko Blažekovci si rôznymi dekoráciami skrášľujú dom počas celého roka. Tento raz využili aj tekvice, ktoré, ako nám Jarmila Blažeková povedala, celkom náhodou vyrástli do takého nezvyčajného tvaru, ktoré boli vhodné na zhotovenie tvarov v podobe vtákov.

Ak máte radi jesenné dekorácie, ale chýba vám idea ako by ste si mohli upraviť dvor a priedomie, ponúkame vám dekorácie, ktoré zhotovili Blažekovci.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here