Predivan primer složnih stanara zgrade u Bačkoj Palanci

Deda Mraz stigao i do dece u bačkopalanačkoj zgradi u Ulici Žarka Zrenjanina 80

4399
Foto: Tamara Rajković

Po tradiciji deca i stanari zgrade u Ulici Žarka Zrenjanina, dočekali su Deda Mraza, koji ove godine upotpunjem i snegom. 


U stambenoj zgradi u Žarka Zrenjanina 80 u Bačkoj Palanci, i ove godine udruženi stanari su organizovali doček Deda Mraza za svoju decu.

Sloga stanara za novogodišnje praznike – „Širimo ljubav, dobrotu i zajedništvo u skladu sa praznicima“

„Uz dolazak Deda Mraza organizovali smo i zajedničko kićenje jelke, postavili smo i sanduče u koje su deca da ubacili svoja pisma sa željama, a koje ce Deda Mraz pokupiti i doneti im pred Novu godinu.“ – izjavila je Tamara Rajković za BAP VESTI.

Danas je svako od stanara doneo hranu i slatkiše kako bi se svi prisutni međusobno počastili i  kako bi deca dodatno uživala.

Svi stanari su zajedno kupili jelku koju će posaditi u svoje dvorište nakon što prođu praznici i kako bi mogli da je kite i sledeće godine.

Ovako je bilo prošle godine (12.2020.)

Čak dvadesetčetvoro dece darivao je tom prilikom Deda Mraz i najavio svoj dolazak i naredne godine pred novogodišnje praznike.

Nakon dodele paketića nije izostalo ni neizbežno fotografisanje sa Deda Mrazom, Na kraju, deda Mraz se oprostio od dece i njihovih roditelja i najavio svoj ponovni dolazak, za godinu dana.

Istaknimo na kraju, da su roditelji dece koja su prisustvovala podeli paketića, po zanimanju lekari, veterinari, advokati, menadžeri, direktori, inženjeri, državni službenici, prevoznici… Ono što posebno impresionira, da svi oni žive u slozi i ljubavi, što je danas prava retkost. Kada bi i u ostalim zgradama i delovima Bačke Palanke, bilo dece kao u zgradi u Ulici Žarka Zrenjanina broj 60, demografska situacija u bačkopalnačkoj opštini, bila bi znatno povoljnija od sadašnje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here