Najlepša dvorišta – porodica Karanović (VIDEO)

Na portalu BAP VESTI glasalo se za najlepša dvorišta koja su bila prijavljena na Konkursu koji je raspisao Fond za zaštitu životne sredine opštine Bačka Palanka. Zahvaljujući glasovima pratioca, pobedilo je dvorište Karanovića. POGLEDAJTE PRILOG!

5243

BAČKA PALANKA: Fond za zaštitu životne sredine opštine Bačka Palanka i ove godine je raspisao Konkurs za najlepše dvorište, balkon i školsko dvorište. Pored konkursne komisije, glasali su i pratioci portala BAP VESTI, koji su za najlepše dvorište izabrali dvorište porodice Karanović iz Bačke Palanke. 


Konkursna komisija je za najlepše dvorište izabrala dvorište porodice Hadžić iz Bačke Palanke, dok su glasovi na portalu BAP VESTI, pobedu doneli Karanovićima.

Nakon završenog glasanja, ukupan broj glasova iznosio je 3831, a od toga, za Karanoviće je bilo 1392 glasa, što je 37 % od ukupnih glasova.

Posetili smo Radmilu i Čedu, koji su nas ljubazno ugostili i pričali nam ko je zadužen za koji deo održavanja i uređenja dvorišta.

Sve detalji koji su zidani ili rađeni od drveta, je sam Čedo radio, kao i fontane u dvorištu. Radmila je zadužena za cveće i dekoraciju. Kada su ideje u pitanju, tu je ćerka Bojana koja uvek traži aktuelne detalje i prati modne trendove, pa ih pažljivo odabere za dvorište, a onda tata „uzme posao u ruke“.


Pogledajte i kako izgleda dvorište porodice Hadžić koje je prvonagrađeno po izboru komisije

Pogledajte kako izgledaju najlepši balkoni ove godine

Pogledajte kako je bilo na dodeli nagrada i priznanja

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here