Zapaženi u sportskom ribolovu

Društvo za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka

896

Uz učešće dvanaest vojvođanskih gradova i opština u Srbobranu je održano pokrajinsko prvenstvo za osobe sa invaliditetom u sportskom ribolovu.


Na ovom takmičenju su učestvovali i sportisti invalidi iz Bačke Palanke koji su bili izuzetno zapaženi osvojivši treće mesto u ekipnoj konkurenciji.

Pored toga, Palančani su osvojili još dve medalje u pojedinačnoj konkurenciji (srebrnu i bronzanu). Prema rezultatima po sektorima je Branko Bobaček zauzeo drugo mesto, a Vlatko Čapelja je bio treći u svom sektoru.

– Ovo je vrlo zapažen rezultat, kaže predsednik Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka Slobodan Stanojević.

[rev_slider alias=“lotus_centar“][/rev_slider]

 

– Bili smo treći iza prvoplasiranog Zrenjanina i Kule na drugom mestu. Imali smo isti broj bodova kao Kuljani, ali su oni imali 200 grama više upecane ribe. Ovog vikenda nam predstoji pokrajinsko takmičenje u visećoj kugli u Novom Sadu i to nam je jako bitno. Ako ostvarimo dobar plasman, onda bi povećali prednost u odnosu na četvrtoplasirani Vrbas. Prošle godine smo podbacili u visećoj kugli kada smo bili deveti, pa se sada nadamo da nećemo ponoviti tako loš rezultat.


Pogledaj: Evo ko su novi odbornici u Bačkoj Palanci


U ukupnom dosadašnjem plasmanu DSRI Bačka Palanka je treća sa 28 bodova. Vodeći je Zrenjanin, a drugoplasirani Novi Sad. Ekipu DSRI Bačka Palanka su u Srbobranu činili Veselinka Lazić, Branko Bobaček, Vlatko Čapelja i Dušan Bokan.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here