Stara Idila pruža uživanja za sva čula!

4136

U Bačkoj Palanci, u srcu grada možete da uživate u domaćem okruženju, izvanrednoj hrani, dobrom vinu, ljubaznom osoblju i zvuku nadaleko poznatih bačkopalanačkih tamburaša. A ako se previše opustite, možete i da prespavate u Staroj Idili, jer …

Oni su mislili na sve!


Ovo je baš ona prava kafana sa dušom, gde se voli, daje, uživa, pije, hrani svako čulo duše. Stara Idila ja sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota, koji u rakiji ne vide samo alkohol već prepoznaju cvet dunje, kajsije, kruške, šljive.

Сродна слика

Za sve Vas koji uživate u njeguškoj pršuti, domaćem siru, leskovačkom roštilju i domaćim kuvanim jelima spremljenih kao što je vaša baka pravila…

 

Za sve Vas koji u kafani ne vidite samo izlazak već osećate ritam, vrelo strujanje zadovoljstva hrane, pića i muzike u domaćem ambijentu.

Prelep ambijent restorana je idealno mesto za proslave, venčanja, bankete, rođendane, koktele, prijeme i sve druge vrste svečanosti sa kapacitetom od 100 mesta.

Smeštaj

Sve sobe su klimatizovane, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su udobnim krevetima i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice na kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Uz jutarnju kafu možete uživati u ambijentu našeg restorana i pogled na mirno okruženje.

Cena noćenja u jednokrevetnoj sobi sa doručkom je 2.400 dinara;

Cena noćenja u dvokrevetnoj sobi sa doručkom je 3.800 dinara.

 

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas mailom ili na broj telefona 0216040611

Smeštajni kapacitet Stare Idile je 8 soba  Posle ovako dobre hrane i dobrog provoda, idealno ćete spavati u našim udobnim krevetima.

 

Radno vreme:

Radnim danima: 11-24 h

Vikendom : 11 – 01 h

Adresa:

Ive Lole Ribara 81, Bačka Palanka

Kontakt:

Telefon: 021 6040611
Zapratite Staru Idilu na facebooku.
Pogledaj na OVDE na mapi kako da stigneš do Idile.
Pogledaj ponudu i ambijent Etno idile.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here