Биланс несреће код Бегеча: Младић преминуо након реанимације, шесторо збринуто у Ургентном центру

3271
Foto: Pokrajinska vlada

Једна особа је преминула, а шесторо је, након саобраћајне несреће код Бегеча, збринуто у Ургентном центру Клиничког центра Војводине.


Како за 021.rs наводе у КЦВ, седморо повређених је Хитна помоћ довезла у току претходне ноћи у Ургентни центар.

Са тешким телесним повредама је примљен мушкарац Ј. В. (28), који је имао вишеструке трауме главе и тела. Лекари су га реанимирали, али упркос свим напорима, он је преминуо.

Двадесеттрогодишњи Ђ. А. примљен је на Ургентни центар са политрауматским телесним повредама. Након иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и оперативног третмана, он је у стабилном стању задржан на болничком лечењу и његово стање се прати.

Двадесетпетогодишњи А. А. је задобио лакше телесне повреде. „Након спроведене иницијалне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пацијент је хемодинамски стабилан и отпуштен на даље кућно лечење“, наводе у КЦВ.

Са лакшим телесним повредама је прошао и 18-годишњи младић. И он је пуштен на кућно лечење у стабилном стању.

Т. М. (21) је имао прелом костију лица, закључили су лекари у Ургентном центру. Будући да је збринут и стабилно, пуштен је на кућно лечење.

Двадесетједногодишња Б. П. задобила је контузије по телу, а након збрињавања је пуштена на кућно лечење. Годину дана млађи путник М. В. такође је задобио контузије по телу и, након указане помоћи, пуштен је на кућно лечење.

До директног судара два возила, која су се затим преврнула, дошло је нешто после 22 часа, на улазу у Бегеч из смера Футога.

Тежак удес код Бегеча, седморо повређено

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here