Дечак који је повређен у нападу у школи пуштен на кућно лечење

Дечак је пуштен јуче и његово стање је стабилно

1394
Фото: БАП ВЕСТИ

Ученик 8. разреда Основне школе „Свети Сава“ у Бачкој Паланци Д.К, који је у уторак повређен у инциденту за време наставе, пуштен је на кућно лечење, потврдили су за Танјуг у Институту за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду (Дечја болница).


Дечак стар 15 година има више задобијених повреда, од којих је једна телесна повреда шаке, и након збрињавања пуштен је на кућно лечење- изјавила је ПР Дечје болнице, др Андреа Ђуретић.

Дечак је повређен у уторак (12.04.) у 16.10 сати на часу физичког у дворишту школе, када су двојица нападача прескочила ограду, а затим Д.К. повредили оштрим предметом.

Дечак је довезен колима хитне помоћи у послеподневним сатима са повредама које нису биле опасне по живот. Он је збринут, имао је једну тешку телесну повреду шаке и након обраде, пуштен је на кућно лечење.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, у сарадњи са основним јавним тужилаштвом, ухапсили су у среду (13.04.),  Ј. М. (2004) из Бачке Паланке, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело насилничко понашање.

Ј. М. је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Бачкој Паланци. Полиција је идентификовала и другог осумњиченог за ово кривично дело и за њим интензивно трага.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here