Двоје из околине Бачке Паланке ухапшено због преваре

За "скидање магије" узимали новац и злато

13939
Фото: МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору расветлили су превару и ухапсили Р. Ј. (25) и С. Ј. (35) из околине Бачке Паланке, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело у саизвршилаштву.


Они се сумњиче да су, од 20. јануара до 13. фебруара ове године, убедили четрдесетосмогодишњу жену из околине Бора да је на њу бачена црна магија и да им поштом пошаље златан накит како би јој скинули магију, што је она и учинила, наводи Нова.

Такође се сумња да им је она дала још 1.278.500 динара и 3.140 евра, као и да су јој тражили још 2.000 евра након чега их је полиција пронашла и ухапсила. У њиховом „аудију“, у касети, пронађен је златни накит.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Бору, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

С обзиром на то да се сумња да има још оштећених, уколико неко препозна осумњичене са фотографијe, треба да оде у најближу полицијску управу или станицу, или да се јаве на број телефона 192.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here