Глумац Радоје Чупић изазвао тешку саобраћајну незгоду код Бачког Петровца

Чупићу је одређено трежњење, после чега је спроведен у Прекршајни суд у Бачкој Паланци.

3405
Фото: 192.rs/Instagram

Глумац Радоје Чупић у петак увече је доживео саобраћајку у којој на сву срећу није повређен, а имао је чак 1.82 промила алкохола у крви, док је јуче стигла пресуда.


Суд му је одредио казну од 120.000 динара, осам месеци забране управљања моторним возилом и 16 казнених поена, пише „Пинк“.

– Удес се догодио у 20:45 часова када је глумац ишао из Бачког Петровца ка Кулпину. Возио је брзо, изгубио контролу, слетео са пута. Чупић је, како је алкотестом утврђено, возио пијан и у кривини је излетео са пута и ударио у бандеру. На сву срећу, није повређен, а полиција која је дошла на увиђај морала је да га одведе на трежњење јер је надувао 1.82 промила алкохола – причао је после удеса извор „Курира“.

– Глумац се чак у једном моменту нашалио и полицајцима рекао да га „сачекају да оде кући по још литар ракије коју може да пије у притвору“ – навео је тад поменути саговорник и додао да на скали пијанства 1.8 промила алкохола у организму спада у веома тешко пијанство.

Фото: Screenshot, izvor: Blic

Чупићу је, подсетимо, одређено трежњење, после чега је спроведен у Прекршајни суд у Бачкој Паланци. Чупић је само дан пре удеса напунио 64 године.

Радоје је публици познат по бројним улогама у популарним остварењима. Публика је могла да га гледа у серији „Корени“, „Швиндлери“, „Клан“, „12 речи“, „Немањићи“, „Јужни ветар“, „Тајкун“, „Државни службеник“, „Војна академија“, „Убице мог оца“… Последња улога на великом екрану била му је у филму „Викенд с ћалетом“.

Чупић није одговарао на позиве припадника седме силе, а касније је његов телефон био недоступан.

1 коментар

  1. Teska saobracajna nesreca!!?? Kako nazivate one u kojima ucestvuje vise vozila i nastrada vise lica…okomili ste se na coveka kao hijene.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here