Хапшење због инцидента у Челареву

"'Донећу утоку и убићемо те овде на њиви као пса', претио ми је један од њих"

5796
Фото: Canva

Један младић је ухапшен због сумње да је напао суспендованог апсоловента Правног факултета у Новом Саду Стефана Карановића.


Како 021.rs сазнаје у новосадској полицији, ухапшен је и задржан П.Г. (24) из Челарева.

Он је осумњичен за кривично дело лака телесна повреда.

Стефан Карановић из Челарева је раније изјавио да су га у суботу (19.02.) напала тројица мушкараца, да су га ударили штапом и направили му расекотину на глави.

„Ујутро, када сам био на трчању у околини родног Челарева, зауставио се аутомобил и тројица мушкараца су кренули да ми добацују да уђем с њима у кола и да идемо на пиво. Рекао сам да нећу, а они су онда изашли из кола и напали ме“, испричао је Карановић.

Он је рекао да је препознао једног од мушкараца и да је успео да им узврати и затим побегне преко шуме и њива до оближње бензинске станице, када је позвао полицију.

„‘Донећу утоку и убићемо те овде на њиви као пса’, претио ми је један од њих“, рекао је Карановић и додао да је био у Хитној помоћи због расекотине на глави.

Стефан Карановић води бројне спорове против Правног факултета у Новом Саду који га је суспендовао под оптужбама да је у медијима објављивао чланке о наводном криминалу на Правном факултету, што је он демантовао.

Он је суспендован и избачен са факултета на 36 месеци, а факултет је у више наврата одбио да му изда потврду о положеним испитима.

Карановић је због тога уписао Правни факултет у Босни и Херцеговини, где је морао да започне студије отпочетка.

Он је раније изјавио да су му претили смрћу након што је Управни суд пресудио у његову корист.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here