Brutalno nasilje u porodici

733

NOVI SAD: Osumnjičenom posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Nevenčanu suprugu udarao rukama i nogama, optužujući je da ga vara.

Jovici Mitroviću (54) iz Novog Sada, osumnjičenom za ubistvo nevenčane supruge Vesne Stojkov (49), posle saslušanja, na predlog Višeg tužilaštva, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Mitrović je juče izneo svoju odbranu i priznao je da je u noći između subote i nedelje udarao rukama i nogama nevenčanu suprugu, koja je preminula u njihovoj kući u Kasapskoj adi bb, naselju nedaleko od gradske deponije.

Ponovio je ono što je prethodno posle hapšenja ispričao u policiji, potvrđujući da su se te večeri posvađali, posle čega je i fizički nasrnuo na nju. Po onome što je rekao, oboje su te večeri bili u alkoholisanom stanju, a on ju je optuživao da ga vara, što je nesrećna žena uporno negirala. Nije joj poverovao i počeo je da je tuče.


J.M. (54) osumnjičen je da je 13.11 u porodičnoj kući na obodu Novog Sada ubio nevenčanu suprugu V. S. (49).  On je ženu udarao rukama i nogama do smrti, a ona je preminula na licu mestu.

Izvor: Blic / Fotografija: ilustracija

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here