Насилник у Новом Саду насмрт претукао уличног свирача (61)

Убиство у Новом Саду

1349
Фото: Screenshot (Youtube/Bleki Novi Sad). Извор: 021

Брзом и ефикасном акцијом припадника новосадске криминалистичке полиције, за само пар сати разрешена је мистерија, човека који је пронађен мртав данас у центру Новог Сада.


Ухапшен је осумњичени Жарко Р. (20) из Жабља, за кога се сумња да је јуче ујутру у Косовској улици, тукао рукама и ногама шездесетједногодишњег Новосађанина Кристијана Костића, који је, од задобијених повреда, преминуо у Клиничком центру Војводине.

– У раним јутарњим сатима, Костић је ишао улицом, када га је приметио убица, који је пре њега, заустављао друге људе тражећи им новац. Како се види на камерама, убица је изашао из неког локала и покушавао да дође до новца. Када је дошао до несрећног човека, почео је „крвнички“ да га удара рукама и ногама. Поломио му је лобању и ребра. Човек је преминуо у Ургентном центру – каже извор Курира, додајући да је настрадали био улични свирач.

Непознати мушкарац пронађен је данас са кобним повредама главе у Косовској улици испред броја 7а у Новом Саду због којих је убрзо у Ургентном центру и преминуо.

Према речима др Зорана Круља, портпарола Завода за хитну медицинску помоћ, позив су примили у 4.57 да се у поменутој улици испред броја 7 а, налази непознати мушкарац. Медицинска екипа је на лицу места збринула мушкарца који је био без дисања и свести, интубиран је и превезен на одељење реанимације Ургентних центра.

– На улици је нађен је човек како лежи са повредама главе у близини Рибље пијаце. Однет је у болницу, али реанимација није успела. Да ли је насилна или природна смрт утрврдиће даља истрага – рекао је извор Курира.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here