Нова провална крађа у центру града (ВИДЕО)

Пљачку је забележила надзорна камера. ПОГЛЕДАЈТЕ У ПРИЛОГУ!

7020

БАЧКА ПАЛАНКА – У среду (09.02.) у раним јутарњим часовима, како сазнаје портал БАП ВЕСТИ, догодила провална крађа у Бачкој Паланци.


Обијена је трафика „Гоца“ која се бави мењачким пословима и пословима платног промета. Да је трафика обијена, прва је приметила радница која је дошла на посао у 7:30 часова и одмах позвала полицију.

Поред новца који је однет, начињена је и штета на сефу, те укупна материјална штета, како сазнајемо, износи око 2.000 евра. Полиција трага за починиоцем.

1 коментар

  1. Takođe treba policija da obrati pažnju na sitne krađe vikendica i okućnica u selu Neštin, gde jedna banda maltretira seljane i vrši noćne krađe. Nemoguće je prijaviti jel šteta pojedinačno ne prelazi veću sumu tada policija ništa ne radi na razotkrivanju bande svima poznatog dvojca iz sela.
    Krade se kompletna oprema iz vikendica, domaće životinje po kokošinjcima i šunka i slanina iz pušnica.
    Takođe treba policija da obrati pažnju na sitne krađe vikendica i okućnica u selu Neštin, gde jedna banda maltretira seljane i vrši noćne krađe. Nemoguće je prijaviti jel šteta pojedinačno ne prelazi veću sumu tada policija ništa ne radi na razotkrivanju bande svima poznatog dvojca iz sela.
    Krade se kompletna oprema iz vikendica, domaće životinje po kokošinjcima i šunka i slanina iz pušnica.Takođe treba policija da obrati pažnju na sitne krađe vikendica i okućnica u selu Neštin, gde jedna banda maltretira seljane i vrši noćne krađe. Nemoguće je prijaviti jel šteta pojedinačno ne prelazi veću sumu tada policija ništa ne radi na razotkrivanju bande svima poznatog dvojca iz sela.
    Krade se kompletna oprema iz vikendica, domaće životinje po kokošinjcima i šunka i slanina iz pušnica.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here