Optužnica protiv osmorice za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici

1039
Foto: 021.rs

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je otpužnice protiv osam osoba zbog pokušaja ubistva i tuče u Ulici Laze Telečkog, ispred restorana „Lazin sokak“, 20. februara ove godine.


B. D, L. M. i N. B. optuženi su za pokušaj teškog ubistva, dok su M. M, M. M, V. S, D. N. i B. M. optuženi za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Tužilaštvo tereti okrivljene da su u grupi „zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir“.

Inače, trojica od osmorice mladića se nalaze iza rešetaka, dok su preostala petorica puštena iz pritvora jer su saslušani svi svedoci.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Pritvor je produžen B. D. do 22. maja, a L. M. i N. B. do 21. maja.

Sa slobode se brane V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M, koji se terete za nasilničko ponašanje.

Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.


Pogledaj: Dva muškarca povređena u prevrtanju BMW-a kod Begeča

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here