Поново дојаве о бомби у основним школама у Бачкој Паланци

Настава данас онлајн

1661

БАЧКА ПАЛАНКА – Све три основне школе у Бачкој Паланци и поједине школе у осталим насељеним местима у општини, синоћ су око 3 часа ујутру добиле мејл претећег садржаја у ком се наводи да је у објектима школе постављена бомба. 


„Мејл смо прочитали јутрос, и одмах обавестили полицију, али и све наставнике. Деци је јављено да данас неће бити наставе у школи, него ће она бити организована онлајн. Полиција је управо у школи, прегледају школу, а ми чекамо даља упутства од стране Школске управе“, рекла је за БАП ВЕСТИ директорка ОШ „Вук Караџић“ из Бачке Паланке Нинослава Пилиповић Валтер.

Како преноси портал N1, у великом броју школа у Јужнобачком округу, Београду, Мајданпеку, Новом Пазару, али и другим градовима стигла је дојава о постављеним бомбама због чега је део њих обавестио родитеље да ће се настава данас одржати онлајн. И ученицима Филолошке гимназије у Београду јављено је да не долазе на наставу пошто је школа примила нову дојаву о бомби.

Претходне дојаве о бомби у бачкопаланачке школе стигле су у петак, 20. маја. Тада су све основне школе које припадају Јужнобачком округу добиле мејл истог, претећег садржаја.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here