Radnik preminuo u supermarketu, pokrili ga suncobranima i nastavili da rade

1802
Foto: Twitter

Telo radnika koji je umro u supermarketu u Brazilu ostavljeno je na podu, pokriveno suncobranima i okruženo kartonskim kutijama, dok je radnja ostala otvorena za kupce.


Incident se dogodio u prodavnici u severoistočnoj državi Resife 14. avgusta, ali je izašao na videlo tek ove nedelje, usled oštrih kritika na društvenim medijima da telo nije uklonjeno i da prodavnica nije bila zatvorena, piše „Dejli mejl“.

Menadžer prodaje Manuel Moses Кavalkante (59) doživeo je srčani udar dok je bio na poslu. Prva pomoć je pružena, ali je Кavalkante preminuo u prodavnici, navodi se u saopštenju kompanije Кarfur.

Кompanija je pogrešila što nije zatvorila prodavnicu odmah nakon onoga što se dogodilo kako bi dočekala pogrebnu službu, i zato što nije pronašla odgovarajući način da se pobrine za telo„, saopšteno je.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

Nakon što je muškarac preminuo, Кarfur je naveo da je „sledio smernice da telo ne uklanja sa mesta“.

Lokalna filijala francuskog Кarfura, jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Brazilu, saopštila je da je sada promenila smernice tako da će u budućnosti podrazumevati i obavezno zatvaranje prodavnice.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here