Radnik preminuo u supermarketu, pokrili ga suncobranima i nastavili da rade

1747
Foto: Twitter

Telo radnika koji je umro u supermarketu u Brazilu ostavljeno je na podu, pokriveno suncobranima i okruženo kartonskim kutijama, dok je radnja ostala otvorena za kupce.


Incident se dogodio u prodavnici u severoistočnoj državi Resife 14. avgusta, ali je izašao na videlo tek ove nedelje, usled oštrih kritika na društvenim medijima da telo nije uklonjeno i da prodavnica nije bila zatvorena, piše „Dejli mejl“.

Menadžer prodaje Manuel Moses Кavalkante (59) doživeo je srčani udar dok je bio na poslu. Prva pomoć je pružena, ali je Кavalkante preminuo u prodavnici, navodi se u saopštenju kompanije Кarfur.

Кompanija je pogrešila što nije zatvorila prodavnicu odmah nakon onoga što se dogodilo kako bi dočekala pogrebnu službu, i zato što nije pronašla odgovarajući način da se pobrine za telo„, saopšteno je.

Nakon što je muškarac preminuo, Кarfur je naveo da je „sledio smernice da telo ne uklanja sa mesta“.

Lokalna filijala francuskog Кarfura, jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Brazilu, saopštila je da je sada promenila smernice tako da će u budućnosti podrazumevati i obavezno zatvaranje prodavnice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here