Rekordi alkoholisanosti: Silbašanin seo na bicikl sa 4,99 promila alkoloha

3490
Фото: 021.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zadržali su čoveka iz Silbaša koji je vozio bicikl sa 4,99 promila alkohola u organizmu.


On će, uz prekršajnu prijavu biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

U Novom Sadu zadržana su trojica vozača automobila, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu, a jedan od njih je, čak, imao 5,5 promila. Takođe, zadržan je i meštanin Silbaša koji je vozio bicikl sa 4,99 promila alkohola u organizmu. Sva četvorica će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

 

U periodu od 19. do 21. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše povređena. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a jedno lake telesne povrede, saopštila je novosadska policija, piše 021.rs.

Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom intervalu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 482 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i šest vozila, a zadržana su ukupno četiri lica, svi zbog prekršaja nasilničke vožnje.


Pogledaj: Uhapšena službenica Ministarstva pravde

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here