Saslušan maloletnik iz Bačke Palanke osumnjičen za teške povrede i nelegalno oružje

Saslušan i saučesnik

6502

BAČKA PALANKA: Maloletniku iz Bačke Palanke, osumnjičenom za nanošenje teških povreda godinu dana starijem mladiću, i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, posle saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana, odnosno do 15. juna.


Ova mera sedamnaestogodišnjem Bačkopalančaninu je, kako je za „Novosti“ kazala Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, izrečena da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke zbog bojazni od bekstva, ali i da ne ponovi krivično delo.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Maloletnik se sumnjiči da je 15. maja u Bačkoj Palanci hicem iz pištolja ranio u nogu godinu dana starijeg sugrađanina. Pucnjava se dogodila na bačkopalanačkom trgu, ranjeni mladić je pao na asfalt, a Hitna pomoć prevezla ga je u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog da je pucao, kao i njegovog vršnjaka takođe iz Bačke Palanke koji se sumnjiči da mu je pružio pomoć posle izvršenog krivičnog dela, te će protiv njega zbog toga biti podneta krivična prijava.


Pročitaj: Nova pucnjava u Bačkoj Palanci

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here