Саслушана осумњичена за изазивање несреће у којој је погинуо полицајац Копривица

Божидарове колеге и даље трагају за одбеглим возачем, а страдали полицајац је сахрањен у суботу на гробљу у Бачкој Паланци

10911
Фото: Instagram/NS uživo

Тридесетпетогодишња Д. Н, која се сумњичи за саобраћајну несрећу 18. августа у Руменки, а у којој је погинуо полицајац Божидар Копривица (36) из Бачке Паланке, саслушана је у новосадском тужилаштву.


Новосадска полиција је 19. августа поднела кривичну пријаву против осумњичене Д. Н. због кривичног дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

У наставку поступка предузеће се одговарајуће истражне радње, пише Дневник.

Трагедија се догодила прошлог четвртка око 16 часова током редовне патролне делатности, док је саобраћајни полицајац Божидар Копривица на мотору, под ротацијом, извршавао своју дужност.

Након дојаве да један возач угрожава себе и друге, Копривица је кренуо у потеру за њим по Руменки, а док се кретао Партизанском улицом, која има првенство пролаза, из споредне улице је изашло возило „пежо“ којим је управљала тридесетпетогодишња жена и пресекло му пут. Његов мотоцикл је ударио у сувозачева врата, а он је преминуо на лицу места.

Божидарове колеге и даље трагају за одбеглим возачем, а страдали полицајац је сахрањен у суботу на гробљу у Бачкој Паланци.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here