Sin biznismena na slobodi za 330.000 evra: Ubio devojku jahtom u Budvi

550
Foto: Kurir

M. S. (17) iz Beograda, koji je u Budvi jahtom naleteo na čamac u kom je poginula policajka Maja Šljivančanin, biće pušten iz pritvora jer je porodica položila jemstvo u nekretninama.


Sin srpskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je nedaleko od Budve poginula crnogorska policajka Maja Šljivančanin (31), posle mesec dana u pritvoru biće pušten da se brani sa slobode. Kotorski Osnovni sud prihvatio je jemstvo od 330.000 evra u nekretninama koje je položila porodica maloletnika.

Nesreća se, podsetimo, dogodila 11. jula na moru kod Budve, kada je jahta kojom je upravljao M. S. udarila u manju barku u kojoj su bili pokojna žena i njen verenik Vladan Stanišić (36).

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Došao avionom

– Jahtom je upravljao maloletni M. S. i on se tereti da je izvršio krivična dela protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti. Jemstvo se sastoji od nekretnina vrednosti nešto više od 330.000 evra. Po pravosnažnosti rešenja, sedamnaestogodišnji M. S. će se braniti sa slobode – potvrdio je za crnogorske medije portparol Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević i naveo da je istim rešenjem maloletniku stavljena mera nadzora, tj. zabrana napuštanja boravišta u Budvi.

U optužnom predlogu, po kom će se mladiću suditi u Kotoru, kako navode crnogorski mediji, tužilaštvo je sedamnaestogodišnjaku stavilo na teret da je nesreću izazvao iz nehata.

M. S., rodom je iz Novog Sada, ali sa porodicom živi u Beogradu i učenik je jedne beogradske gimnazije, prenosi Kurir.


Pogledaj: Zločin u Goraždevcu – 17 godina bez kazne za ubistvo srpske dece


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here