Tragedija – Starica se ugušila u požaru u Pivnicama

4788

U tri dana, tri požara u Pivnicama. Današnji je nažalost imao tragičan ishod

Jutros, oko 8 časova, u Pivnicama na adresi Štefanikova 55, izbio je požar u kući porodice Klučik. Rođak porodice Klučik, koji je prolazio ulicom je primetio požar i alarmirao komšiluk koji je odmah pozvao Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pivnicama.

„Brzom intervencijom 14 vatrogasaca koji su na lice mesta izašli sa dva vozila, požar je brzo lokalizovan. Gorela je samo jedna manja prostorija koju smo brzo ugasili, ali smo u hodniku koji nije bio zahvaćen vatrom pronašli smo beživotno telo starice. Uzrok požara za sad nije poznat. Po proceduri smo obavestili nadležne instutucije i na licu mesta je kasnije došla inpekcija MUP-a iz NS, koja će utvrditi uzroke. Pretpostavljamo da se radi o gušenju zbog dima“ , izjavio je za naš portal Jozef Pap, komandir DVD u Pivnicama.

Kako smo kasnije saznali od posledica gušenja tragično je preminula sedamdesetsedmogodišnja Klučik Katarina.

Kako navodi komandir DVD Pivnice ovo već treći požar u tri dana u Pivnicama. U utorak 18.04.2017. godine izbio je veliki požar na deponiji.

Pogledaj više: Gori deponija u Pivnicama! i

Divlja deponija u Pivnicama i dalje gori! Ko je odgovoran?

„Drugi po redu požar u tri dana je bio juče (19.04.) oko pola dva ujutru kada se zapalio senjak i prikolica u ulici Jovana Popovića. I ovaj požar je 12 dobrovaljaca „DVD Pivnice“ sa oba vozila uspešno saniralo“, izjavio je Jozef Pap.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here