Трудница погинула пред мужем и дететом

Млада трудница Тијана је родом из Бачке Паланке.

20718

Трудница Тијана Милорадов ( 1995) из Бачке Паланке, удата у село Малешево код Голупца погинула је у стравичној саобраћајној несрећи која се у недељу догодила на Бољетинском брду код Доњег Милановца.


Тијана је рођена у Бачкој Паланци, завршила је основну и средњу школу у Бачкој Паланци. 

Тијана се враћала са супругом из Милановца, а у једном моменту је одвезала сигурносни појас како би детету које је седело на задњем седишту додала флашицу с млеком.

Како незванично сазнајемо, Тијана је страдала када се аутомобил у ком се налазила сударио с колима која су се кретала из другог правца.

Враћали се кући

– Тијана се са супругом враћала из Доњег Милановца кући, а с њима у колима је било и њено дете. У једном моменту она је одвезала сигурносни појас како би детету које је седело на задњем седишту додала флашицу с млеком. Међутим, тада је под за сада неразјашњеним околностима у њихову траку прешао други аутомобил и директно се закуцао у њихов аутомобил.

– Жена је снажно ударила и преминула на месту, а наводно јој је од ударца заправо пукао врат. Екипа Хитне помоћи, која је брзо стигла на место несреће, могла је само да констатује смрт жене која је била у шестом месецу трудноће

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here