Uhapšen i Bačkopalančanin zbog sumnje proizvodnje i prometovanja droga

7926

Pretresima u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima pronađeno je više od četiri kilograma marihuane, heroin, „ekstazi“ i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima

NOVI SAD – Novosađani A.V. (28) i D.M. (30), kao i P.Š. (35) iz Bačke Palanke uhapšeni su zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a  A.V. se tereti i za krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
Policija je zaplenila blizu 5 kilograma različitih narkotika, oružje i municiju. Protiv još dvoje osumnjičenih biće podnete krivične prijave za neovlašćenu prodaju i posedovanje opojne droge.
foto: MUPfoto: MUP

Pretresima  u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima pronađeno je više od 4 kilograma marihuane, heroin, ekstazi i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima.

Foto: MUPFoto: MUP

Policija je zaplenila i više komada nelegalnog oružja, ručnu bombu i 320 metaka različitog kalibra, kao i novac, u ukupnom iznosu od oko 16.000 evra, za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Sva trojica zadržana su do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kome će biti dovedeni na saslušanje u zakonskom roku.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here