Ухапшен начелник новосадске полиције Слободан Малешић

1999
Фото: 021.rs

Начелник Полицијске управе у Новом Саду Слободан Малешић ухапшен је по налогу Тужилаштва за организовани криминал због сумње на трговину утицајем.


Ова информација потврђена је у овом Тужилаштву за портал 021.rs. Малешић је првобитно приведен у својству грађанина. Његов статус је прешао у статус осумњиченог и издат је налог за хапшење за њега и још троје, сазнаје овај портал.

Малешић је за начелника постављен 21. августа 2020. године. Рођен је 29. јула 1976. године у Пријепољу, а на Полицијској академији у Београду дипломирао је 1999. године. Радни однос у МУП Србије засновао је 1995, а у Управи саобраћајне полиције је провео осам година, где је догурао до заменика начелника Управе саобраћајне полиције.

Кад је 2014. године именован директор полиције Владимир Ребић, Малешић је постављен за начелника Управе саобраћајне полиције, а онда је марта 2016. постављен за начелника у ПУ Крагујевац где се задржао до половине септембра те године, кад је постављен за Ребићевог помоћника. У јуну 2019. године Малешић је унапређен у чин генерала полиције.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here