Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Đokića

Nakon svirepog ubistva iz sefa u kolima Đokića uzeo oko 30.000 evra

486
Фото: Pixabay

Sinoć (21.10.) je u Moravcu uhapšen osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić.


Kako „Novosti“ saznaju, u pitanju je rođak Đokića, G. DŽ., bivši vatrogasac, koji je živeo samo stotinak metara o žrtava. Kako saznaju, osumnjičeni je nakon svirepog ubistva iz sefa u kolima Đokića uzeo oko 30.000 evra. On je navodno prilikom hapšenja za ubistvo optužio svoje sinove.

„Večernje novosti“ su došle do zajedničke fotografije osumnjičenog za ubistvo i Lidije i Gorana Đokića. Radi se o proslavi prvog rođendana unuke G. DŽ..

Kolege sa kojima je radio G. DŽ., osumnjičen za svirepo ubistvo porodice Đokić su u šoku.

– Kada sam malopre došao kući, otac mi kaže da je uhapšen ubica i da je u pitanju vatrogasac. Odmah sam uzeo telefon da pročitam naslove i umalo se nisam onesvestio kada sam video o kome se radi i da je u pitanju naš kolega. G. DŽ. je bio šef vatrogasne službe u Aleksincu, sada je u penziji. Njegov sin radi kao vatrogasac u Nišu. Jako dobar dečko. I oca znam kao dobrog čoveka mada kada sam ga pre mesec dana video, delovao mi je čudno, jedva me je prepoznao. Kao da mu se nešto desilo. Oni su prilično imućni ljudi, nedavno je u Moravcu kupio veliku, lepu kuću starijem sinu, dok je on sa drugim sinom, ocem, unikama, živeo u porodičnoj kući, tu blizu Đokića.. Novac mu nije manjkao, zato mi je neshvatljivo da je ovo mogao uradi. Svi smo u šoku – ispričao je za „Novosti“ jedan od Goranovih kolega.

Osumnjičeni G. DŽ. se, kako prenose mediji, čudno ponašao na sahrani svojih rođaka. Očevici navode kažu da se umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je G. DŽ. odvratio da ne zna šta mu je.

Podsetimo, porodica Đokić je poslednji put viđena u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. NJihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here