Ухапшени лажни видовњаци из околине Бачке Паланке

Сумња се да су осумњичени од оштећене узели више од 200.000 динара

9490

Мушкарац (34) и жена (24) из околине Бачке Паланке ухапшени су пошто су на превару отели више 200.000 динара жени из Ниша, говорећи јој да је под дејством црне магије.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу и Новом Саду, интензивним оперативном радом расветлили су разбојништво и превару и по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу против тридесетчетворогодишњег мушкарца и двадесетчетворогодишње жене из околине Бачке Паланке поднеће кривичне пријаве због постојања основа сумње да су извршили ова кривична дела.

Они се сумњиче да су, прошле године, више пута позивали шездесеттрогодишњу жену из Ниша, говорећи јој да је под дејством црне магије, а затим јој понудили да скину магију уз новчану надокнаду, што је она и прихватила.

Жена је, како се сумња, почетком децембра део новца уплатила електронским путем, по упутствима које су јој давали осумчичени, а потом се, по договору, нашла са њима да им да остатак новца. Том приликом, тридесетчетворогодишњи мушкарац задао јој је ударац у стомак и из руку отео коверту са новцем.

Сумња се да су осумњичени од оштећене узели више од 200.000 динара

Prevaranati iz Bačke Palanke ukrali Nišlijki 190 hiljada

1 коментар

  1. Napišite lepo Cigani koji su iz Obrovca šta palamudite ceo grad zna da postoji velika organizacija među obrovačkim Ciganima koja se unazad par godina bavi ovim kriminalom…. Pogledajte kakva auta voze dotični, kako su odeveni i koliko troše, pa uporedite koliko godina radnog staža imaju… Policija zna za ovo ali izgleda da neko ko treba da izda nalog i da ih pohapsi i procesuira to ne radi jer dobija lovu od njih. Šta se svi prave nevešti u vezi ovih slučajeva proguglajte koliko ih ima u zadnjih 2 godine sve iz „okoline BP“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here