Више детаља о смрти на салашу код Бачке Паланке

9340
Foto: Mondo

Мирослав П. (47), који је у недељу (06.03.) нађен мртав на салашу удаљеном око километар од Бачке Паланке, извршио је самоубиство тако што је пуцао себи у главу из пиштоља и то у присуству свог пријатеља Ј. М. (25).


– Мирослав је живео сам на том салашу. Тог дана, код њега је био његов друг, који је донео пиштољ – наводи извор портала republika.rs који је упознат са случајем. Он додаје да се испитује откуд младићу пиштољ, пошто га илегално поседује.

– Пиштољ је наводно донео да би вежбали гађање, наводно из неке њихове занимације. Пуцали су у неке лименке, а када су завршили, Мирослављев друг је отишао до једне просторије, а Мирослав је сео на неко буре, прислонио пиштољ испод браде и пуцао. Чим је чуо пуцањ, друг је дошао да види шта се дешава и затекао је ужасан призор – каже извор и додаје да је пријатељ покојног одмах отишао у полицију и испричао шта се десило.

– Патрола је дошла на лице места. Обављен је увиђај и све указује на то да је у питању самоубиство – и положај тела покојног и повреда – објашњава извор и додаје да је Мирослав П. и раније покушавао да изврши самоубиство. Он додаје да је Ј. М. ипак одређено задржавање до 48 сати због поседовања нелегалног оружја.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here